Medicatie en voeding voor kleine huisdieren

medicatie en voeding

In de praktijk kan u terecht voor de aankoop van verzorgingsproducten en medicatie voor uw huisdier, in opvolging van een diagnose. Verder beschikken we over een uitgebreid gamma van de belangrijkste dierenvoeding (Hill’s en Sanimed).

Wilt u zeker zijn dat we wat u nodig heeft op stock hebben? Geef ons een belletje en indien het niet op stock is, wordt het meestal dezelfde dag nog geleverd.

Voor afhaling van voeding of medicatie kan u alle werkdagen tussen 17u en 19u30 terecht in de praktijk, behalve op donderdag.  We proberen de wachttijden te beperken. Geef gerust een telefoontje, dan kunnen wij uw bestelling reeds klaarleggen.

We zijn een jonge dierenartsenpraktijk, waar een complete verzorging van uw huisdier en communicatie met de eigenaars centraal staan. Honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, vogels … allemaal zijn ze welkom in de praktijk.

Aangezien wij een intensieve aandacht aan het onderzoek en de behandeling van uw huisdier willen besteden, raden we aan in dermate van het mogelijke met uw huisdier een afspraak in de praktijk te maken waar we volledig uitgerust zijn om zo snel mogelijk tot de juiste diagnose te komen.

BEKIJK ALLE DIENSTEN

Door met 2 dierenartsen samen te werken voorzien we een permanente beschikbaarheid van een dierenarts 7/7 en 24/24.

Ons team

Claudia Vermeir

Claudia Vermeir

Flore Boerjan

Mathilde Smet

Marijke Taelman

Voeding of medicatie nodig? Geef ons gerust een seintje!

0478 47 84 34
claudia.vermeir@gmail.com