Ons team

Claudia Vermeir

Claudia Vermeir

Ik ben Claudia en studeerde af als dierenarts in 2014 aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding had ik reeds veel interesse in de chirurgie en medische beeldvorming. In 2015 volgde ik dan ook een uitgebreide cursus echografie om ook in deze tak van de dieetgeneeskunde bekwaam te zijn. Daarnaast volg ik zeer frequent bijscholingen in verschillende vakgebieden om een professionele en hedendaagse behandeling met aandacht voor dier en baasje te kunnen garanderen.

Verder hecht ik er veel belang aan zowel beestjes als baasjes zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.

Ben ik even niet in de praktijk, dan vind je me meestal al lopend of wandelend met mijn border collie Milo in de velden terug.

Hoi, ik ben Flore en sinds mei 2020 vervoeg ik het team van dierenartsenpraktijk Vermeir.

In 2015 startte ik mijn carrière als dierenarts in een dierenkliniek te Brussel, waar ik heel wat ervaring opdeed in spoed- en hospitalisatiegeneeskunde bij gezelschapsdieren, een discipline die me nog steeds enorm boeit. Ik volgde in 2018 dan ook een toegepaste cursus bij de spoedarts Kris Gommeren.

Verder gaat mijn bijzondere interesse uit naar interne geneeskunde, tandheelkunde en medische beeldvorming, waarvoor ik mij voortdurend bijschool. Momenteel volg ik de opleiding Feline Medicine, waarmee ik ziektes bij katten samen met jullie, nog sneller hoop te diagnosticeren en te behandelen. Katten zijn immers meesters in het verbergen van symptomen, waardoor achter subtiele veranderingen in gedrag grote problemen kunnen schuilen. Het is dan ook een van mijn missies om jullie als eigenaar alert te maken voor die subtiele signalen van jullie kat.

Mijn vrije tijd spendeer ik aan sporten, tuinieren, cultuur, en gezelligheid met vrienden, familie, mijn lief en last but not least onze pluizige huisgenoten Tartine, Fuji en Cornelli.

Flore Boerjan

Frédérique Van Luchem

Dit is Frédérique, ook gekend als Fré.  Zij zal assisteren bij de verzorging, operaties en consultaties van jullie geliefde diertjes. Daarnaast is ze ook gedragsdeskundige voor honden en staat ze jullie graag met raad bij. Voor gedragsproblemen kunnen jullie ook bij haar terecht voor een gedragsconsult en opvolging. Hieronder stelt zij zich even voor.

“Hoi allemaal, mijn naam is Frédérique. Van kleins af aan was al een grote dierenvriend. Na vele jaren hondentraining en cursussen groeit mijn liefde voor de viervoeters nog elke dag. Ik sta jullie dan ook graag bij met uitleg over gedragsproblemen of opvoeden van je hondje. Zelf heb een Schotse Collie waarmee ik wedstrijden speel en schoonheidstentoonstellingen doe. Sinds kort heeft zij ook de opleiding fysiotherapie afgerond, waarvoor jullie ook bij haar terecht kunnen ter revalidatie na operaties/kwetsuren, sporthonden , balanstraining, etc….

In de praktijk zal ik met hart en ziel jullie diertjes helpen verzorgen.”

Jullie zullen Frédérique vaak aan telefoon horen, stel jullie vragen gerust aan haar, zij speelt alles door aan ons.

Hoi iedereen,

Mijn naam is Marijke,ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen. Ook mijn 3 poezelige pluizenbollen, Tammy de chihuahua & onze 4 kipjes en haan behoren tot ons gezin.
Al jaren ben ik gepassioneerd bezig met dieren: zo was ik opvanggezin bij een opvang voor tamme ratten en de laatste 5 jaar ben ik vrijwilliger bij een kattenopvang. Ik volgde extra bijscholingen omtrent kattengedrag en sta jullie graag te woord bij katgerelateerde vragen. In het najaar staat er ook een kat- en vachtvriendelijke trimopleiding op de planning zodat ik jullie pluizige huistijgers hiermee ook kan verder helpen in de praktijk. Naast dit alles ben ik ook dierenoppas in bijberoep.
Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn gezin en vrienden. Ik ga graag eens naar een festival of concert. En als ik veel tijd heb, zit ik verdiept in een boek 😉
Ik kijk er enorm naar uit om jullie en jullie diertjes te leren kennen

Marijke Taelman

Een kijkje in onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir
Dierenartsenpraktijk Vermeir

Wilt u een afspraak maken? Wij staan steeds voor u klaar!

0478 47 84 34